v (Ingressbilde)

Om korpset

Vennesla Musikkorps ble stiftet i 1917.

Vennesla Musikkorps har i dag 34 medlemmer fra 21 til 70 år. Vår dirigent er Thomas Hansen (se egen omtale) og vi har fast øvelsesdag hver mandag fra kl 1900 til 2130 i Kulturhuset, nærmere bestemt på scenen i gamle "Samfunnshuset".

Vi har noen tradisjonelle konserter/spilleoppdrag gjennom året, som Populærkonserten (se egen omtale), julekonserten og spilleoppdrag 1. og 17.mai. I tillegg har vi ofte vårkonserter i samarbeid med andre korps, eller en og annen turnè i nærområdet eller øvelseshelg til Aalborg i juni måned. Dette bestemmer vi fra år til år. Det viktigste er at vi alltid har noe å øve mot, noe som er sosialt, inspirerer og hever det musikalske nivået i korpset.

 Vi har også i de senere år reist utenlands. I 2007 dro vi til New York og gikk først i 17. mai paraden i Brooklyn. I 2012 dro vi til Barcelona. Begge steder med fantastiske lokale norske guider og spilleoppdrag hånd i hånd.  I 2017 dro vi til Strasbourg på jubileumstur - en fantastisk flott tur.

Vi trives utrolig godt sammen, og har alltid plass til flere i våre rekker. Alle som skulle gå med en liten musikant i magen er hjertelig velkommen. Om du er ung og fersk eller litt eldre og en smule rusten, vi har plass til alle!

Ta kontakt: Leder Tor Larsen 90764885